Thursday, September 24, 2009

setiapp masa mestii ada masalah....

salammm raya sumer...
amboii ab sqakan jugakk la ko kat obese tu yeee....
mantoppppssss...

erm...aku dokk pikir cam noo nakk mintakk bos aku ni approve aku punyaa cuti...
yee r... katt seminggu aku amik..x pon 8 harii...hohoho..
dah la bruu korje..saper mauu kasik kan???


tapii aku cutii pon bukan resta..
aku nakk p konvo...
lagi plak..aku dah book tiket flight..sebelum aku dapat kerje lagi...
so nak salahkan sapa???

keadaan yang menyulitkan betul la bagi aku...
actually..aku pon x pastuu dapat kerje dalam waktuu terdekat...kot2 kena pas konvo...huhuhuhu
tapii rezeki ALLAH...

tapii peninnnnnnnn...
kerjee aku saya..
konvoo plak..xkann xmauu p...giloo apo...penatt jekk aku blaja..klu x p konvo...
huhu..nakk jugaa merasa...kan2..

tawan2 tulun daku..
aku nak cari tiket lain pon..agak2 la jugak...mahall siot...1 way je pon dahh cecah 436 hengget,,,g balik mau dekat 800..mana aku nak cekau???!!!!

gaji sulung pon xdapat lagi...
xkan nak susahkan kak lang aku lagi..
dari aku sekolaqh sampei dok u pon..dia manyakkk tanggung...

tension gakk akuu time ni...

apap2 pon...aku mohon big boss aku..tuan haji..kasi luluss permohonan cutii aku ni...


YA ALLAH..KAU LEMBUTKANLAH HATI TUAN HAJI ....
amin.....

4 comments:

GeNgKaPaK said...

bile ko konvo wei?

|a|r|i|e|z|a| said...

ala sian dia.. meh bak cni aku call Tuan Hj tu.. hehe kasik goda ckit, auw auw ckit, sure approve :p

ZuL said...

naik bulu Tuan Haji tu kalau ab goda... tgk lentuk suara,fuh, fantastic/bombastik/magnatic/da boom

Mintak jek cuti... dulu2 pn aku ambil cuti selama 1 minggu gak...xbagi mmg aku cuti gak,biar lah cuti tanpa gaji pn.... konvo skali seumur hidup jek. kerja tiap2 bulan boleh tukar

lily_lavender said...

hahaahah.
bukan naik...tapii luruhh abiss buluu....

betui3 abe zag tembam..nyum2... xder gajii pon nak g konvoo gakkk