Monday, April 20, 2009

(+_+) tag dr iZZa yang pending (+_+)

eeeeeeeeeeee...nak kena laa makcik ni...
siap aku orang pertama dia nak suhh jawab tag ni....
piap kang...
tpii bukan ATIKAH la kalu x jawab alik..wkaakaka
wlaupon ku mlss bab kena tag ni......
i try....

Tanda
1-tanda kamu badmood ? >>
ketukmejebising
2-tanda kamu marah?? >>:sobrakana:
3-tanda kamu sinting? >>garupale
4-Tnda2 kamu malu>>>malumalumalu
5-tanda2 kamu sedang cemburu...>>>:scream:.jeless klu kawan akuu berjaya aku x.. gigil
6-tanda2 kamu sedang sedih->>>:nangis:

7-tanda2 kamu gembira >>>gelakgulinggelakguling
APA
1-Apa warna baju kamu pakai sekarang>>>?
takbole
2-Apakah kamu termasuk dalam orang yang suka shopping?>>rindu

3-Adakah kamu percaya love at first sight?lovetakbole....byk side nak kena tgkgelakguling

4-Apa ingin kamu lakukan sekarang?minum:yawn:

5-Apa rase di hati kamu sekarang? >>:devilishgrin:setanlove

BILA
1-bila pertama kali kamu dilahirkan di dunia?>>>pada 22 zulkaedah 1406H pukul 9am
:sleep:

2-Bila saat terindah dalam hidup kamu? >>bila ngn org tersyang iaitu keluargaku :woooh:

3-bila kali terakhir kamu dimarahi ibubapa?>>garupalesellu kena marah...gelakguling

4-Bila kamu akan married? >>>>malu malu laa nak bgi tahu...malu

BAGAIMANA
1-Bagaimana jika ada orang buat kamu sakit ati?>>>
:sakit:

2-Bagaimana jika ada orang cakap kamu lawa/hensem?>>gatai:sombong:

3-Bagaimana jika ada teman kamu meninggalkan kamu?>>>:puppyeyes:

4-Bagaimana jika ada orang tidak sukakan kamu?>>>>:astig:

5-Bagaimana jika kamu bangun tido, kamu di kelilingi api?>>>::(

6-Bagaimana jika kamu keseorangan? >>>:hilo:

SIAPA?

hahaah...penatnyaa...
now..aku nak suhh calon2 yang diperkenankan utkk buat menderr di atas ni...

1- tk
2- ab
3-ochie
4-penyepam sb aku

gelakgulinggelakgulinggelakgulinggelakguling

6 comments:

.:GaDiS KaLiS PeLuRu:. said...

mentang2 da bleh boh smilie dia hentam semua jwb dgn smilie :D :D :D

lily_lavender said...

wkaakaak....

test2 powerr

Ochie~(^_^)v~ said...

weeeeeeeee...
tata bongeks... ooo kasi ochie Tag erk. meh nak kena hentam ni..
hahhaha

nurul izza said...

finally..after a long2 time i waiting n waiting..fuh..nampak sgt mls nak jawab. jawab pakai emoticon jerk.
gud luck final exam. aku baru abis satu paper. ade lagi 4. wagrhhh..letihnye nak bace.

tewe said...

xlarat la nak jawab tag tu... ika leh tolong jawabkan tak? :P

lily_lavender said...

haippppp....buat jugak!!!!!

wajabal ghunnah...wahaahahah