Wednesday, April 14, 2010

tuan haji maiii

salam...
yeahh..setelahh 7 bulan 14 hari aku korje d
tm point gerik...
bos aku mai....tuan haji rahim

wwuuu....
dah la penyelia xdepp..so keje 4 org la kami..
tpai still ok skit laa...

ermm..ni 1st time dia masa sejak aku mual keje la..
so bila 1st time..rasa sumer nya serba x kena...
nak over karang kott lebih2 plka..
x buat kang...kene jugakk...
last2 watt dekk jek la...hohohoho..
pon kene....
bukan apa..dia mcm blurr la jugak aku ni..

tadi masa tuan haji mai...
aku, kak bid nagn syam kene ngadap dia la...
dalam hati ni dup dap duap dap...

duk ready seminggu dahhh..
buat nya dia tanya...

"u atikah....apa yang u tahu???
prses apa yang u dah buat???"

huhu kluu byk2 sgt memg aku x tau la..
klu setakat S orders aku boleh la...
dan aku lebih cenderung dalam bahagian NPCS...
mcam duk buat pindah dana...
pick-up setiap sesi..huhuhu...
OPEX(operating expenses)...p

tapi tadi...alhamdulilah..
abb keje memg x derr sentuh sgt...
cuam lebih pada attitude jek...
sikapp nagn org..
cam bos ker..
org2 besar mai ker...

huhuh bukan pa tadi...tadi nakk kira...
cam dia maii..
bukan wat x peduli..
aku jadi blurr..
dia mai aku bangun ..tunduk hormat..
may b 1st time kot..
huhuh
so dalam bilik kne la...ceramah skit...
wahahaha..adoiii...
kene kooo..

tapi lebihh aku terasa aka ralat sebab..
kak bid la menangis..
bukan pa selam ni..dia keje memg x penah kene maah la..
nak kata marah sgt x..
cakp2 cam tu la...
huhuuh
aku pon terasa gak..kot akuu punya sebab kot...dulu depa x bisa kne marah,,,


tuan haji: y u nangis??
kak bis: x biasa kene marah....wuhuhu..
tuan haji:alahai..xkan ayah marah skit nak nangis...ayah lama x datang..sekali mai kene marah ye???...bukan marah..cuam nasihat..
kak bid: x penah kene marah nagn bos..ni la h 1st saya marah...
tuan haji: bukan marah..awak tanya TM lain cam ner sya marah..lagi truk...ni ok la..selama saya x penah marah2 TM point gerik..sales , target sumer u capai...

blaa..blaalala..(dekat nak abis la ni)

kak bid: tuan haji..saya mintak maaf la bagi pihak sumer ni..ni salah kami la...
tuan haji: xdera per..cuam saya tegur skit...
aku: ermm..tuan haji..saya mintak maaf la klu ader salah silap..may ni ni saya 1time jumpa tuan hj..jadi cam blurr je..x tau nak wat apa...mugkin juga sebab belum mesra lagi kot...

tuan haji: mungkin juga..saya nak sumer nya slamber jek..mesra..klu yang x mesra..say pn
susah nak dekat jugak....



wuuuuu aku dalam hati terasa bersalah gak ooo..kot laa sebb aku nagn yus dak baru..huhuuh

apap pon...
kaka bid ..syam kak idaa...
i'm sorryy....
insyaALLAh..lain kali...saya buat yang terbaik...



3 comments:

|arieza| said...

kak bid tu anak kpd tuan haji tu ke? sbb tuan haji dok bhsakan diri dia 'ayah'.. aku pelik plak..

lily_lavender said...

hahaah..
"ayah " laa kiranya bos kami tu....

boss rasa kami ni anak dia la..nak kenaa ajarr skit...hakhakhak...

no gosip..no skandall maad opiss..haah...

ZuL said...

tak tahu tanya sebelum buat kesilapan dan seterusnya menuju kepara kemarahan ayahanda... hehe